Different different but same

Häromkvällen bjöd The Absolut Company till spritfest på Ljunggrens! Detta med anledning av att den senaste nyheten, Absolut Unique, som efter att tidigare i höst lanserats på världens flygplatser nu också tar hyllplats på vårt inhemska Systembolag, där den under en månad ersätter den vanliga Absolut-vodkan.

Och det unika med denna produkt är således inte innehållet – samma gamla okryddade brännvin – utan den framgångsrika vodkans hölje, dvs. buteljen. Ingen flaska är nämligen den andra lik, utan varje flaska är numrerad och har ett unikt utseende som är framtaget genom en manuell och mekaniskt styrd process som bland annat involverar färgpistoler. Inalles fyra miljoner flaskor(!) har sprejmålats vid bandet, som enligt ryktena kom att likna mer en konstateljé än en fabrik.

Ingen dum idé, inte minst i beaktande av hur många kända konstnärer som genom åren satt sin prägel på Absolutflaskan. Men denna gång är det alltså Absolut själv som är konstnären!

Absolut Punch var drinken för kvällen på Ljungans. Vodka, Cederlunds Caloric punsch, lime- & grapejuice och honungssockerlag.

Och om du skakar fler än du hinner dricka för stunden så häll överflödet över ett isblock tills du hinner ifatt!

Ett svar till “Different different but same

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s