Hos Studio Frantzén idag…

Spendrups Vin korkade tidigare idag upp sina höstnyheter för en provning hos Studio Frantzén i Gamla Stan. Ett fyrtal av dessa mattolkades sedan läckert av Filip Fastén, regerande Årets kock…

Frantzén2 / © LEX 2014Frantzén3 / © LEX 2014Frantzén1 / © LEX 2014Frantzén4 / © LEX 2014Frantzén5 / © LEX 2014

Saltkokta bondbönor och spritärtor med rökt yoghurt, picklad mynta & granolja (vin: Prüm Blue Riesling Kabinett 2012, 107 kr) /
Sashimi på sotad uer, grillad grapefruktjuice & rökt avokado
(Bicicleta Pinot Grigio 2013, 71 kr) /
Nystekta kantareller med timjan, bränd grädde & kräm på jordärtskocka samt krispigt kycklingskinn
(Nipozzano Riserva Chianti Rufina 2010, 135 kr) /
Grillad broccoli med pesto på rostade pistagenötter & dragon samt sotat nötkött
(Boschendal G&T (grenache & tempranillo) 2012, 89 kr)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s