Boksläpp med ostron och vin

MyllymäkiTumble6 / © LEX 2015

Bokrelease på Stockholms Matmarknad i Sturegallerian. Friskt, ungt vitt vin från Spanien, Albariño de Fefiñanes 2014, i glasen och ostron med pålägg på faten. En variant med gurka, äpple, pepparrot och citron och den andra av japansk fason med ponzu-sås, sesamolja och laxrom.

MyllymäkiTumble5 / © LEX 2015MyllymäkiTumble2 / © LEX 2015MyllymäkiTumble4 / © LEX 2015

Ostronrecepten är hämtade ur stjärnkocken Tommy Myllymäkis nya kokbok Fisk & skaldjur. Tillsammans med vinskribenten Alf Tumbles Vin med adress var den anledningen till eftermiddagens smakliga och trivsamma tillställning – firande dessa två boknyheter.

MyllymäkiTumble1 / © LEX 2015

Intressant läsning/bläddring väntar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s